Love this. RECUERDOS

No hay nada mejor en la vida, como terapia, que el ARTE.  Desgraciadamente he pasado por dos procesos de duelo muy cercanos y muy dolorosos. El Scrap ha sido mi salvación, mi refugio, la motivación para seguir adelante, para no perderme.

Hace unos meses compré el kit que Gigi et Moi (Leti) preparó para Kits de Somni. Era una delicia, como ella, un encanto de persona. No me resistí demasiado.

Decidí que las fotos que utilizaría serían del Álbum de Familia.  Como las fotos son las originales he escrito al lado lo que mi madre escribía detrás de algunas de ellas que enviábamos a nuestros abuelos. Un lujazo! Y mi padre!! Habéis visto!! Un payasete, me meo de la risa!

Aun así no ha sido fácil, nunca lo es, pero a veces es maravilloso llorar por amor, por todo lo vivido.  Este es mi tesoro; lo más valioso que tendré, su recuerdo.

Espero que os guste!









 À mes amours...


 ·     ·     ·     ·     ·







20 comentarios:

  1. És un gran homenatge, guapíssima!!! És preciós,però el més important són tots els sentiments que hi has transmès. Un petó molt gran i fins aviat!!!!

    ResponderEliminar
  2. Un álbum precioso, por los papeles los detalles y esas fotografías tan bonitas. Tienes razón, Leti es un sol. Me alegro de que el scrap te ayude en estos momentos tristes, mucho ánimo y besos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Marbel! Todo ayuda!! Un dia de estos tendría que buscarme un novio y hacer minis más alegres!! ;)
      Un fuerte abrazo!!

      Eliminar
  3. T'ha quedat preciós, Tonyi! La Leti estarà orgullosa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xènia guapa! Merci!! Espero que li agradi!!! Una abraçada nina!

      Eliminar
  4. Es una preciosidad!!!!! Seguro que es una placer asistir a un taller de Gigi!!!! besoso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Angela! Pues no fue un taller al uso aunque ella es la Teacher, jejeje. Solo conocerla ya te enamoras! Muakkks

      Eliminar
  5. Una preciositat Tonyi! Es nota que està fet amb el cor!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Merci reina!! Ara necessito Nutella!! eejjeejej
      Fins aviat, que ja en tinc moltes ganes!!!!
      Muakkkka

      Eliminar
  6. Una preciositat Tonyi! Es nota que està fet amb el cor!

    ResponderEliminar
  7. Nena...sense paraules...es un trosset de tu i es nota amb l'amor que l'has fet i el carinyo que li has posat en cada detall... Felicitats guapissima!!!!

    ResponderEliminar
  8. Tan de o algun dia sigui capaç d fer algo semblant!

    Es preciós!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Merci!! Qualsevol petita cosa que es faci que surti del cor és meravellosa!

      Eliminar
  9. La Leti està molt i molt orgullosa, però més aviat feliç perquè sé que t'ha agradat Tonyi, es nota. A més ja et vaig comentar que el que més m'ha il.lusionat ha estat la temàtica de l'àlbum, tot un honor que aquest project que per ser sincera, em va costar la hòstia d'acabar i fer els pdf's, hagi esdevingut una memòria de la teva família. Ets tot cor Tonyi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Leti!! Que bé!! Saps que també la Heidi m'ha deixat comentaris a l'Instagram??? Em vaig quedar flipada!! Mira, quan el vaig comprar no sabia què faria però un dia necessitava aquesta tendresa i va ser llavors que vaig seleccionar les fotos i els vaig acabar en un cap de setmana, no vaig para fins acabar!! Una abraçada preciosa!

      Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...